Feest 50 jaar 

Jezus Leeft

Feestweekend van 22/09 tot 24/09/2023

Onze Pinkstergemeente Jezus Leeft heeft vorig jaar in november 50 kaarsjes mogen uitblazen. Wegens omstandigheden hebben we ons verjaardagsweekend verplaatst naar eind september 2023. 


Als kerk nodigen we u graag uit om eens langs te komen en kennis te maken met onze kerk. Dit kan u doen door een kijkje te komen nemen tijdens het weekend. 


Onze prioriteit tijdens ons feestweekend is onze leden, oud-leden, buurtbewoners, Lierenaars, ... gewoon iederen te laten kennismaken met ons geloof, Gods liefde en onze kerk.

Vrijdag 22/09/2023

Lofprijsavond 

Deuren open om 19:00u
Aanvang om 19:30u tot 21:30u

Een lofprijsavond voor en door jongeren. Een aantal enthousiaste PJV-ers zullen deze dienst in goede banen leiden. Het groepje dat de aanbidding komt leiden noemt zich Voices of God. Meer informatie vind je op hun Instagram.

We nemen de tijd om samen God te aanbidden en zetten ons hart open voor een woord van God. 

Ons doelpubliek zijn tieners en jeugd, maar zelfs met een paar grijze haren, ben je meer dan welkom!

Zaterdag 23/09/2023

Spelletjes namiddag 

Deuren open om 12:30u
Aanvang om 13:00u tot 16:00u

We zetten graag de deuren van onze kerk open voor iedereen. We leren uit de Bijbel dat we extra aandacht mogen hebben voor onze kinderen. Met deze vreugdevolle gedachte, willen we graag de tijd nemen om samen gezelschapsspelletjes te spelen. Jong en oud zijn welkom. Deelnemen is belangrijker dan winnen.  

Als je jonger bent dan 12 jaar, hebben we wel graag dat een van je ouders bij je blijft. Zo zijn we zeker dat ze je niet vergeten mee naar huis te nemen :-)

Wandelzoektocht 

Vertrek om 14:00u aan de kerk, Leopoldplein 24 te Lier

Als je niet graag stil blijft zitten, kan je steeds een wandeling gaan maken. We duiken tijdens deze wandeling in het verleden van de kerk en halen toffe herinneringen op.

Past het niet om deze wandeling met ons te maken, kan je hiervan nog steeds genieten op eigen initiatief. We voorzien een fotozoektocht tot 30/09. Meer informatie vind je hier.

Wil je in de loop van de dag eens binnenspringen voor een babbeltje, een hapje of een drankje? Je bent meer dan welkom!

Filmnamiddag en avond

Storm, letters van vuur

Deuren open om 16:00u
Aanvang om 16:30u tot 18:30u

De trailer kan je hier bekijken.


Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke (Juna de Leeuw), een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een spannend avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid.


De film is voorzien voor 9+.
De vertoning is in het Nederlands.

Ben je jonger dan 9 en wil je ook een film kijken? Dat is geen probleem, we willen wel een film voorzien die gepast is voor je leeftijd.

Courageous

Deuren open om 19:00u
Aanvang om 19:30u tot 22:00u

De trailer kan je hier bekijken.


Vier mannen, één doel: dienen en beschermen. Als handhavers van de wet worden zij elke dag geconfronteerd met gevaar. Maar als het gevaar van dicht bij huis komt en de wanhoop toeslaat, zijn dit gewoon vaders die worstelen met hun hoop, hun angsten en hun geloof.


De film is voorzien voor 12+.
De vertoning is in het Engels met Nederlandse ondertittels.

Zondag 24/09/2023

Eredienst - dankviering 

Deuren open om 09:30u
Aanvang om 10:00u tot 12:00u

Zoals iedere zondagochtend nemen we tijd om samen God te prijzen en te aanbidden. Dit doen we door samen te zingen en naar Gods woord te luisteren. 

Tijdens deze bijzondere viering willen we extra ruimte geven voor getuigenissen over de afgelopen jaren. Moest je iets kleins willen delen, kan je dit hier steeds melden. 

Tijdens de dienst krijgen onze jongeren de kans om met hun leeftijdsgenoten tijd met elkaar door te brengen.

Receptie en samen iets eten

Na het afsluiten van de eredienst, nemen we de tijd om samen te praten. 

We zullen iets drinken en kleins knabbelen tijdens de receptie.

Als kerk vinden we het fijn om samen maaltijd te nemen. We voorzien rond 14:00 eten voor de aanwezigen.

Iedereen is op ieder moment van het weekend welkom, maar het is handig moest je een mailtje sturen naar info@jezusleeft-lier.be om je aanwezigheid te bevestigen. Zo kunnen we voldoende stoelen, hapjes en drankjes voorzien.